Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/indsigtogbalance.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Beskrivelse af et forløb | Indsigt og Balance

Beskrivelse af et forløb

Kursus i Mindfulness

Få mere glæde og mindre stress – lær at finde ro i dig selv.

Har du lyst til at deltage så kontakt mig på majafrahmoue@gmail.com og på mobil 22 74 70 17

Mindfulness betyder at være opmærksom på en bevidst måde i det aktuelle øjeblik uden at dømme. En stor del af tiden bliver vi styret af en strøm af automatiske tanker, der konstant går gennem vores hoveder. Vi kommer til at identificere os med tankerne, vi vurderer os selv, sammenligner os med andre og kan ind i mellem styres af tanker om usikkerhed og ængstelighed. Når vi gennem Mindfulness trænes i at være opmærksomme på en åben måde og give slip på vores tilbøjelighed til at bedømme og evaluere, kan vi give slip på at være fastlåste af ubevidste automatiske tanker.

Mindfulness har sine rødder i østens meditation og yoga og i den behandlingsform, der hedder kognitiv adfærdsterapi.

 Når Mindfulness kobles sammen med kognitiv adfærdsterapi, kaldes det Mindfulness-Based Cognitive Therapy [MBCT]. Ligesom kognitiv adfærdsterapi er MBCT understøttet af mange forskningsresultater, som viser særdeles lovende resultater inden for stress, angst, kronisk smerte og forebyggelse af depressioner.

”Mindfulness er evnen til at være opmærksom, på en bevidst måde, i det aktuelle øjeblik, uden at dømme.” (Jon Kabat-Zinn )

Pris 2000,00 kr.

Deltagerantal max 12

Der må påregnes hjemme-træning mellem undervisningsdagene

Underviser Maja Frahm Oue, Socialrådgiver / Psykoterapeut®

Med venlig hilsen
Maja Frahm Oue
Socialrådgiver / Psykoterapeut®