Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/indsigtogbalance.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Hvor har Mindfulness sin berettigelse? | Indsigt og Balance

Hvor har Mindfulness sin berettigelse?

Mindfulness til forebyggelse eller reduktion af stress, angst, depression mm

Mindfulness er for dig, der har brug for at få mere overskud i hverdagen.

  • Mindfulness teknikkerne hjælper dig til:
    at blive nærværende- og til at kunne fokusere på nuet.

Mindfulness har vist sig at være effektivt og et hjælpfuldt redskab til at forebygge eller reducere stress, angs, depression og en hel række andre andre “lidelser” der er styret af vores automatiske reaktionsmønstre.

Meditation dæmper stress på 5 dage.
Ny forskning her i Danmark (Center for Funktionel Integrativ Neurovidenskab) har vist at effekten af længere tids meditation / mindfulness kan påvises i hjernen.
Bl.a. kan man se forandringer i frontallappen (det område i hjernen, som vi bruger til at fornemme – hvordan vi har det) og i den autonome del af hjernen (det område som bl.a. styrer vores åndedræt) Den autonome del er hjernen – er en slags kontrolcenter, der forbinder kroppen og den øvrige del af hjernen.

Undersøgelser fra 2008 viser, at kan dæmpe stressrelaterede symptomer og øge vores opmærksomhed allerede inden for 5 dage.